Jepp, nå har de komt som brus. Farris Pluss, og navnet på Imsdal husker jeg ikke. Men dette er juks. På flaska står der ganske så kryptisk: "tilsatt søtstoff (E950, E951)" - og hva blir det? Jo: Acesulfam-K og Aspartam. :mad: I tillegg står der "naturlig smak". :mad: :mad:
Jeg kjøpte en flaske Farris Pluss idag. Jeg kommer ikke til å kjøpe igjen.
Verdens beste maskineri går ikke lengre best på Farris. :rolleyes:
Hehe. Det har det vel aldri gjort. Farriskilden er en løsmasseakvifér avsatt under havnivå, og derfor er natriuminnholdet unaturlig høyt. Konklusjonen er: Farris = saltvann. Det er aldri ment at noen skal drikke det. :D
Det blir vel ikke akkurat bedre av at de tilsetter kunstige søtningsstoffer. Når skal de begynne med Stevia? :) Jeg tror jeg holder meg til vann jeg. Det smaker best.
Har bare smakt den grønne jeg da (som ikke er brus, men smaktilsatt vann) og den smakte sånn som pæreisen gjorde... bortsett fra at jeg får den litt ekle ettersmaken som jeg gjør når jeg får i meg kunstig søtningsstoff (og mageknipen) men ellers var den helt grei
jeg håper du ikke har rett jeff, for jeg er ikke noe glad i vann, og pæreis er godt! dette kan bli dyrt! jeg har nemlig ikke noe stort problem med kunstigtilsettning :p
Litt mild pæreis vil jeg si... å jeg savner den isen så mye... hvorfor sluttet de å lage den? husker det var alt jeg spiste da jeg hadde betennelse i tolvfingertarmen...
jaja slipper i allefall sukret fra den isen da...
nei nei nei.. men det var ikke det det var snakk om her :p her snakka vi om pære is :p (men isbjørn is har jo lindberg isen og andre gode sukkkerfrie iser)
savner pæreis sukk
men kanskje like greit at den ikke finnes lengre...Jeg har vært mye plaget med magen opp gjennom tiden, og har til tider levd på pæreis
smakte på imstalen i dag.. god :ja: kjente litt aspartam smaken.. men det gikk greit.. kan jeg regne denne med i vannbeholdningen eller binder den vann som brus?
Smakte Imsdal med solbær og ginseng i går - FANTASTISK god. Den er uten kullsyre - og jeg har aldri likt disse vann-drikkene med kullsyre, Farris etc.
Kommer til å bytte ut denne med endel av pepsi-max-inntaket mitt.
Helt enig at dette må være "litt" sunnere?! Jeg kommer til å bruke denne i stedet for kjøpe med meg en halvliter brus. Hjemme fortsetter jeg nok med vanlig light brus.
Jeg så at Olden hadde kommet med en variant "vann" med kullsyre og smak..... MEN den avsto jeg helt fra å kjøpe da den inneholdt karbohydrater........
HVORDAN KAN DE KALLE DET VANN DA ??? "BLÆ"
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.