Eller hva heter det.. Huden? Jeg kjøper bacon i store stykker, altså ikke de flatpakkene med tynnnnne skiver.
Og da er det jo en sånn tykk "hud-sak" som er oppå.. skjærer dere av den? For blir ikke den veldig seig? Jeg steker alltid på svak varme - så da blir den jo ikke noe sprø.
Æsj ja. Bort med den. :eek:
Jeg skjærer nesten av alt det hvite også... Liker best filetbacon, bare kjøtt og ikke noe fett. :flau:
Men så supplerer jeg med fett ved siden av da. Har feks endel fløte i eggerøra osv.
Svoren er det beste jeg vet, og noe protein skal man jo også ha. Jeg beholder den...synes den er akkurat passe seig å tygge. Det hender jeg til og med spiser flesket rått, altså uten å steke det. Nam. Jeg antar at effekten er den samme, stekt eller ustekt?
Jeg skjærer ikke av fettet, men somregel skjærer jeg av svoren. Kommer an på hvor tylke skivene er. Eneste svoren jeg spiser egentlig er den på svinesteika eller ribba !
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.