< Tilbake til oversikten

Proteinpulver på Skaldeman?

#1

Albertine sa for siden:

I et anfall av kjøpelyst bestilte jeg soyaprotein fra ketolyse.no, og har fremdeles masse igjen. Hva i all verden skal jeg gjøre med dette nå? Før lagde jeg meg pannekaker, med egg, proteinpulver, litt Splenda, rømme/fløte, smelta smør og kardemomme. Var kjempefin frokost eller lunsj eller kveldsmat. Nå tør jeg ikke prøve meg på noe sånt, i frykt for at proteinandelen blir for høy. Er begrensa hvor mye fett man får trøkt inn i røra sjø...


#2

Begod sa for siden:

vel jeg tar protein shake til frokost med rikelig olivenolje oppi. Men så er ikke jeg så fryktelig nøye på fett protein forholdet. 8 prøver å komme på 1-1 eller bedre, men jeg måler ikke så nøye.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.