Skorpia sa for siden:
Fant noen oppskrifter i et blad jeg rappet med meg hjem
alle er basert på Lindbergs oppskrifter
[i][/i]
Får vurdere etterhvert hvor mange jeg gidder å legge inn.
Ingen av oppskriftene er prøvd av meg selv
4 personer
ca 1.2 kilo kalkunbryst
På toppen:
75 gram revet parmesan
50 g finhakkede soltørkede tomater 1/2 potte frisk finhakket basilikum
2 dl avsilt youghurt naturell
1-2 ss presset sitronsaft
salt/pepper
Grønnsaksblanding:
1-2 gul paprika
1 squash
4 tomater
1 pose aspargesbønner
litt meierismør
salt/pepper
Tilberedes ved 85 grader i ca 50 min på nederste rille
Bruk kjernetemperaturmåler
Kjøttet er perfekt ved 62 grader.
1.Start med å lage blandingen som skal på toppen. Rør sammen ingrediensene og smak til med salt og pepper
2.Fordel og bre blandingen over hele brystet. Legges i en ildfast form og tilberedes som angitt.
3. La kjøttet hvile noen min.
4.Grønnsaksblandingen. Kutt grønnsakene i mindre biter og la dem surre i panne med litt smør til de er myke. Krydre etter smak.