Skorpia sa for siden:
6 personer
Serveres til kjøtt og fisk i stedet for poteter,ris eller pasta.
4 dl tørre kikerter
vann+buljongterning
1 og en halv dl olivenolje
2 hvitløksbåter
1/2 rød chili
1/2 potte koriander
salt/pepper/fruktose
1 Legg ertene i vann natten over.
2 Kokes møre i vann eller kraft.
Ertene blir best hvis de kokes i kraft(vann buljongterning)
3.Når ertene er møre,helles kraften over i en bolle. Tilsett olje og mos ertene med en visp,stapper eller stavmixer.
Blir mosen for tykk spe med kraften du har til overs
4 Tilsett finhakket hvitløk,chili og hakket koriander og smak til med salt og pepper.
Fant noen oppskrifter i et blad jeg rappet med meg hjem
alle er basert på Lindbergs oppskrifter
[i][/i]
Får vurdere etterhvert hvor mange jeg gidder å legge inn.
Ingen av oppskriftene er prøvd av meg selv