< Tilbake til oversikten

Kikertpure

#1

Skorpia sa for siden:

6 personer

Serveres til kjøtt og fisk i stedet for poteter,ris eller pasta.

4 dl tørre kikerter
vann+buljongterning
1 og en halv dl olivenolje
2 hvitløksbåter
1/2 rød chili
1/2 potte koriander
salt/pepper/fruktose

1 Legg ertene i vann natten over.
2 Kokes møre i vann eller kraft.
Ertene blir best hvis de kokes i kraft(vann buljongterning)
3.Når ertene er møre,helles kraften over i en bolle. Tilsett olje og mos ertene med en visp,stapper eller stavmixer.
Blir mosen for tykk spe med kraften du har til overs
4 Tilsett finhakket hvitløk,chili og hakket koriander og smak til med salt og pepper.

Fant noen oppskrifter i et blad jeg rappet med meg hjem
alle er basert på Lindbergs oppskrifter
[i][/i]
Får vurdere etterhvert hvor mange jeg gidder å legge inn.
Ingen av oppskriftene er prøvd av meg selv


#2

Iset sa for siden:

Det kalles Hummus og er knallgodt!! mm skal lage det en dag snart, det er virkelig snadder.


#3

Skorpia sa for siden:

Godt noen liker det. Sitter å vurderer å skrive inn resten av oppskriftene,men vet ikke om jeg orker:eek:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.