I barnehagen eg jobber baker me rundstykker, og nå som eg har ansvaret for matbestilling lurer eg på kva olje som egner seg til baking. Vil raps sette smak foreksempel?
(er ikkje tilhenger av rundstykker til barn men vil forbedre kostholdet deiras med dei midla eg har til rådighet)
Min favoritt til baking er avocado olje,- men den er frøktelig dyr da. Raps olje skal ikke sette smak om den er av god kvalitet og fersk. Svigers baker flotte boller, hun bruker olivenolje......
Det er ikkje eg som baker, men eg har nå bestillt extra virgin olivenolje og smør. Usikker på kvaliteten på dei rapsoljene grosisten kunne tilby.
Tidligere har me brukt soyaolje, nå blir det olivenolje i rundstykkene og smør oppå dei.
Kommer til å prøve å påvirke til å bruke samalt fint mel i større grad, ellers er det lite eg kan gjere, meiner jo personleg at korn ikkje er menneskeføde.
Det var det han som baker sa til meg, så det blir olje.
Har i allefall bytta ut soyaolje med xtravirgin olivenolje.
Du er ikkje kranglete,for du har eit bra poeng;)
Nå må eg komme meg ut å ake:D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.