Skorpia sa for siden:
Fant noen oppskrifter i et blad jeg rappet med meg hjem
alle er basert på Lindbergs oppskrifter
[i][/i]
Får vurdere etterhvert hvor mange jeg gidder å legge inn.
Ingen av oppskriftene er prøvd av meg selv
[i][/i]
4 personer.
500g lammefarse
1 løk
2 hvitløksbåter
1/2 paprika
1/2 rød chili
1 tomat
1 ts finhakket rosmarin
2 egg
2 ss soyasaus
salt/pepper
meierismør til steking
Serveres med masse frisk blandet salat kikertpure eller linsestuing
oppskrift følger senere
Etterstekes ved 90 grader
i ca 10 min. til de er gjennomstekt
- Lammebøffer: Finhakk løk,hvitløk,paprika og chili,Kutt tomaten i terninger.
Bland alt i en arbeidsbolle sammen med egg og soyasaus og smak til med salt og pepper.
Stek evt. en liten prøve og juster kryddersmaken
2.Farsen formes til passende lammebløffer og brunes på begge sider i en stekepanne.
Legges i en ildfast form og stekes ferdig i stekeovn som angitt.
Ev. stek dem helt ferdig i pannen