OlivenoljeJeg setter på risen, kutter gulrøttene og har de oppi med risen, så sellerien, så squashen og til slutt hvitløken. Dette lar jeg koke med lokk, mens jeg steker kalkunen på stekepannen i masse ghee (smør til dem som kan spise det). Så etter ca 10 min, når vannet er kokt inn, så hiver jeg risen og grønnsakene over til kalkunen, lar dette surre litt med kjøttet, og presser til slutt litt sitronsaft over.
Så tar jeg det på fatet, og heller olivenolje over, og strør herbamare urtesalt over.
Få høre din da?
Alltid kjekt med inspirasjon. Jeg bruker sjelden en oppskrift riktig jeg heller. Jeg tilpasser den etter meg og det jg liker, eller det som er tilgjengelig i kjøleskapet osv.. :)
du er flink om du greier å bare spise naturris.. om jeg begynner med det.. så blir plutselig annen ris veldig fint også... så plutselig veier jeg over 80 kilo igjen.. grøsse :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.