FLOTT!! Men malte du det sammen med kjøttet, altså kjørte det i maskin eller noe? For jeg takler ikke hvite klumper/biter i kjøttkakene. Må være helt malt sammen med kjøttdeigen så jeg ikke merker dem.
Nei - skar bare i terninger.. Får se hvordan det blir. Men har veeeldig lyst på kjøttkvern! Vet du om hvor jeg kan få så billig som mulig? Kan godt være manuell, altså :rolleyes:
Hmm jeg vet bare de har en svær kjøkkenmaskin med kjøttkvern på Elkjøp, til 2500 kr ca. Ren kjøttkvern er jeg ikke sikker på hvor du får kjøpt... Men sjekk på QXL og Finn, på førstnevnte har de alt mulig rart. :D
Jeg fant ut jeg jo har et halvkilo med Tulip bacon i terninger i fryseren. Skal bruke det, lager kjøttkaker nå i kveld. :D
Altså, da bruker jeg feks 1 kg kjøttdeig og ca 300 gram bacon? Eller, hvis jeg har ost i så kan jeg jo feks bruke 200 gram bacon og 100 gram ost? :teskje:
Hehe. :D
Jeg tror det blir bra uansett. Orker ikke den utregningen. Klarte såvidt å bestå (karakter 2) i matte på videregående, etter hard innsats (fikk 5 i nesten alle andre fag, så jeg er ikke dum som et brød sånn generelt altså hehe). :P
Supert - tusen takk, Goggen! :) Dette kommer på må-ha-listen min :ja:
Lise: har ikke kjøkkenmaskin, og ser at de koster rundt 2000. Og siden jeg ikke baker brød, og har stavmixer jeg er veldig fornøyd med, så.. venter jeg til jeg får familie med å evt. skaffe meg noe sånt. :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.