< Tilbake til oversikten

soyaprotein...

#1

snippi sa for siden:

Jeg leste om det fantstiske soyaproteinet og alt det fine man da kunne lage.....Begynnte med brødet og fikk det riktig så fint til men det smakte jo :eek: helt forferdelig !!!! Noen som har prøvd å lage pizza bunn eller vaflene ??? Smaker det like forferdelig ??? ( sorry Torkil..)

Hilsen Snippi


#2

mofe sa for siden:

Mange som ikke liker smaken på det, nei... :)


#3

Torkil sa for siden:

Hei Vel jeg er ikke helt uenig med deg, krydder er løsningen eller å lage Hildeborgs grove brød, det finnes her en plass. Pizzabunnen er bedre, godt med oregano og timian hjelper der, dessuten vil pizzafyllet skjule usmak. Det er faktisk en del som liker soyaproteinsmaken tro det eller ei.

Ketolyse AS har innledet samarbeid med Matforsk for å komme opp med et bakemiks. Når vi har noe som er bedre enn soyaprotein og ikke så alt for dyrt ( for da er det ikke noe problem å lage bakemiks) vil det bli annonsert på www.ketolyse.no

Vennlig Hilsen
Torkil


#4

Vigdinil sa for siden:

Heia snippi! Jeg laget Hildeborgs brød (siste versjon) i dag, og synes det ble kjempebra. Har ikke spist brød på 3 uker, så det var godt å bite i. Jeg har også laget pannekaker av soyaproteinet, og det er kjempegodt. En porsjon til meg selv består av 1 egg, 1ss soyaprotein og 1 ss rømme ( har prøvd meg litt frem og dette ble best synes jeg) Jeg bruker en ministekepanne og lager 2 pannekaker av det. Så har jeg litt smør og ost på, kjempegodt! Bruker det enten til frokost eller lunsj, evnt. til kvelds hvis jeg får lyst på.
Mange har smakt det hos meg, og synes de er kjempegode, så nå blir det flere som kjøper Soyaprotein, Torkil! Skal prøve de andre oppskriftene etterhver, men har hørt at pizzaen blir god den!:)


#5

Vigdinil sa for siden:

Hei Torkil. Hva pleier man å lage til fyll på denne pizzaen. Har bestilt ketolyseboka, det står kanskje der?


#6

luringen sa for siden:

smak er en ting....noe annet er alt det negative jeg leste i Mat og helse for en stund siden...Ble rent forkymra jeg??


#7

Nille sa for siden:

Tåler man myseprotein (melkeprotein) kan man bruke det isteden. Det har ingen usmak og funker på samme måte som soya.....:)


#8

Torkil sa for siden:

Pizzafyll:
Til en langpanne:
1 boks tacosaus tynt på bunnen, deretter masse ost , så bacon, ketolysepølse, skinke, kylling, rød paprika, litt løk, sopp. Oregano.

Den metter utrolig godt.

Vennlig Hilsen
Torkil


#9

Vigdinil sa for siden:

Takk Torkil. Er ikke så vant til å bruke tacosaus, er den veldig sterk? Det er vel mindre karbo i den enn tomatsaus går jeg ut fra. Kan vel ikke bruke det? Skal forresten hente Ketolyseboka di i dag som jeg har bestilt.... er så spent:)


#10

Torkil sa for siden:

Hei
Korrekt det er mindre KH og tar du den milde tacosaus går det veldig fint også for evt barn.
Vennlig Hilsen
Torkil


#11

Vigdinil sa for siden:

Ok. Takk Torkil. Da får jeg bare venne meg til tacosaus... det blir spennende...:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.