< Tilbake til oversikten

Det er lørdag og jeg har lyst på noe snacks...

#1

Pianoman sa for siden:

Er på introduksjonsdiett. Må jeg kvele lysten? - eller finnes det noe snacks-aktig jeg kan kose meg med til TV-kvelden?

(I dag sa jeg forresten nei til en fest. Bare for å slippe å bli fristet av god vin, tapas og andre godsaker..hehe :)


#2

Helene sa for siden:

baconsvor er det ikke mye karb. i men det er en del salt


#3

Ziggy sa for siden:

Kjøp deg Brie og annen god ost, paprika, selleri mv... og kos deg med deg og litt brus...


#4

Pianoman sa for siden:

Ah, ja, det var en god ide. TabXtra og litt ost. Takk :)


#5

hede sa for siden:

støtter den. en meget bra ide. jeg også har problemer med å finne på annet å spise enn kylling og lakse. litt ost på lørdagskvelden er ikke å forakte.

hede


#6

burberry sa for siden:

kalkunspekeskinke eller andre typer spekeskinke (bare sjekk at det er 0 karbo), veldig mange gode oster i ostedisken som nevn over her, flate sukkererter (takk, Nille!) dyppet i rømme, smeltet ost eller kesam alt etter hvilken diett du går på.. pisket krem med bær til.. det er masse godt du kan spise :-) hva med Heistad sin gele uten karber? Eller fun light + gelatin?


#7

Torkil sa for siden:

[quote=Pianoman]Er på introduksjonsdiett. Må jeg kvele lysten? - eller finnes det noe snacks-aktig jeg kan kose meg med til TV-kvelden?

Hei
Her skal du få verdens beste snacks, passer bra på ketolysekuren på en lørdag kveld med et glass vin eller en lavkarboøl. Den kan sikkert brukes på Atkins også men da uten øl eller vin.;)

Skru på grillen på ovnen

På en langpanne med bakepapir legges Synnøve Finden LETTost* i skiver kutter i fire deler. Fyll bretter- dette blir populært.
Krydres med Oregano. eller annet passende krydder.
Stekes på nestøverste rille under oppsyn !!!!!!!!!
Når chipsen er lysbrun tas den ut og legges på grillrist og kjøler av.

Er du flink får du chips som har konsistens som potetgull og som smaker ostepops.
Steker du ett minutt for mye smaker det svidd ost, ett minutt for lite blir de myke - kke så verst, men de er best når de er sprø.

Hint: Når ostebitene ikke lenger bobler og blir lysebrune må de ut. Dette lærer du fort. De metter godt også.

  • lettost blir sprø, fet ost kan ikke bli det men blir myk, da den steker i sitt eget fett.
    Vennlig Hilsen
    Torkil

#8

Daizy sa for siden:

springe på kjøkkenet med vann i munnen

Takk for tips Torkil!!! :blomster:


#9

Pianoman sa for siden:

Fantastisk! Tusen, tusen takk Torkil! Da er menyen for neste lørdag i boks Jeg rakk butikken i kveld og fikk med meg Tab, baconsvor og ost. Er jo tross alt Frøken Norge i kveld, så en må jo kose seg litt :)


#10

Pianoman sa for siden:

Hva slags søtningsstoff kan jeg bruke i pisket krem? (på introdiett). Ble fristet av Heistad gele og krem ..Smatt :)


#11

Torkil sa for siden:

Hei
Jeg tror ikke Atkins er så glad i kunstige søtningsmidler, men Heistad gele er i følge ketolysekuren OK, (litt bittert, men dog). Andre tråder gir fine oppskrifter på Fun gele som er bedre) Men lag heistad gele etter oppskrift på posen og når den er nesten stiv bland den med vispet kremfløte da har du fromage. Har du "Slank med ketolysekuren" er det oppskrift på lovlig sjokolademousse ( krem og bakekakao mm)
God helg
Torkil


#12

Pianoman sa for siden:

Flott altså. Det var godt å høre. Jeg som er så glad i fromage og mousse. Skal løpe og kjøpe boken på mandag. Gleder meg til å lese :) God helg til deg også. PS: Si ifra hvis du trenger PR. Jeg er PR-rådgiver og arbeider med å få medienes oppmerksomhet..


#13

Nille sa for siden:

Når du går på Atkins anbefales selvfølgelig Splenda som man ikke får tak i. Men det funker helt greitt med Natreen. Etter min erfaring er det det søtsoffet som gir minst bismak av de som er i salg i Norge. Og selv om Atkins ikke anbefaler Aspartame kan du godt lage Heistad gele eller etter oppskriftene her inne av FunLight og blande den med pisket krem til mousse eller fromage. Da har du mange alternativer. Mandarin og sitron er gode - i tillegg til bringebær. Nå har de en saft som er bringebær og noe annet blanda, husker ikke om det var lime eller sitron.... Friskt og godt !
[color=#800080][/color]
:D


#14

AnnaV sa for siden:

[quote=Torkil]

Mmmmmmm! Disse laget jeg nå - hadde ekstra lett ost fra Synnøve i kjøleskapet - gikk 7 min fra jeg leste oppskriften til de var ferdige! Laget av fire skiver, oppskåret i 9 biter hver, en skive med oregano, en med paprika, en med salt og pepper og en med løksalt.
Oregano: god, pizzaaktig på smak.
Løksalt: litt tam, men ok
Paprika: smakte ikke paprika i det hele tatt, litt skuffende
salt og pepper: kjempegod, nam!

Jeg skal lage flere senere, etterat jeg har vært på butikken og sikret meg "vanlig" lett synnøve-ost. Så skal jeg lage med tacokrydder på og dip av hjemmelagt salsa. NAMMENAM!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.