Vigdinil sa for siden:
Hei. Jeg har forstått det slik at man ikke skal bruke balsamico-edikk under induksjonen, stemmer det? I så fall hvilke edikker bruker dere som er å anbefale i stedet? :confused: :)
Vigdinil sa for siden:
Hei. Jeg har forstått det slik at man ikke skal bruke balsamico-edikk under induksjonen, stemmer det? I så fall hvilke edikker bruker dere som er å anbefale i stedet? :confused: :)
Nille sa for siden:
Du kan bruke hvilken som helst eddik, - balsamico også, men bare i små mengder !
Vigdinil sa for siden:
Takk Nille. Virkelig? Jeg synes jeg har lest at jeg ikke skal bruke balsamico?
Kan du presisere for meg hva som er små mengder? 1 teskje pr.dag eller 1 ss. f.eks.?:D
Nille sa for siden:
Det står ikke noe sted at balsamico er forbudt. Det står at du skal unngå det..... Det tolker jeg (og flere med meg) som at du kan ha litt av og til. Og da er det snakk om ørsmå mengder. 1 ts nå og da. IKKE 1 ss og IKKE hver dag.
[color=purple][/color]
Eddik inneholder 1 til 3 gram karber pr ss - alt etter hva type. Balsamico inneholder sikkert 6-7 pr ss. Etterhvert som du kommer oppi et høyere karbetall kan du tillate deg mer....
Vigdinil sa for siden:
Takk igjen Nille! Da kan jeg altså skjeie ut med balsamico en gang i blandt. Har tolket "unngå" som noe jeg måtte holde meg totalt unna:) Er kanskje for streng med meg selv.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.