Nille sa for siden:
Fra Viestad i Dagbladet har jeg stjålet denne og gjort den litt mer lavkarbo vennlig:
[color=purple][/color]
[color=purple][/color]
Nille sa for siden:
Fra Viestad i Dagbladet har jeg stjålet denne og gjort den litt mer lavkarbo vennlig:
[color=purple][/color]
[color=purple][/color]
Anne sa for siden:
Denne så god ut...og smart med vaniljestang som krydder. Både svin og høns smaker godt med litt søtsmak:)
Takk!:klem:
mke1980 sa for siden:
Hva er jukseris?:confused:
Iset sa for siden:
Grovrevet blomkål stekt i mikroen med smør, det ligner på ris. :)
Grovriv et RÅTT blokmkålhode så det ligner på riskorn (passer vel til 4-5 personer), legg en klatt smør i en mikrosikker form. Mikre det i 7-10 minutter. Smak og kjenn om den er ferdig. Kjempegodt. Du kan bruke denne som ris, jeg serverer den ofte til kylling tandoori feks.
Nille sa for siden:
Her er en oppskrift på jukserius som er et alternativ for de som ikke har mikro !
1 blomkålhode
2-3 ss meierismør
1 fedd hvitløk - småhakket
1 ts (+) Maldone salt (eller havsalt) + nykvernet pepper (etter smak)
2 vårløk - kuttet opp i biter på skrå
Først rev jeg blomkålen på råkost jern grov side.
Smeltet smøret i en stor steke panne. Surret hvitløken en liten stund. Hadde oppi den revne blomkålen, kvernet pepper og salt. Stekte dette på middels varme i 7-8 minutter. Blandet oppi vårløken.
Iset sa for siden:
Mmm det hørtes jo enda bedre ut.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.