< Tilbake til oversikten

Mitt eksperiment...muffins a la prinsessebrød...nesten.

#1

Borealis sa for siden:

Ja, nå er de på benken, rykende ferske!
Og de SER gode ut.

Kan dessverre ikke skrive noen eksakt oppskrift, men de inneholder,
4 egg, bakepulver, finmalt psyllum, havrekli(lite), hvetekli, linfrø, solsikkekjerner, 2 dl seterrømme, 1/2 dl olje, litt salt, en neve knuste valnøttkjerner, OG 1/2 beger cottage cheese.....

Som sagt, de ser gode ut, lukter godt....:sikle:

Så får jeg rapportere senere om de var spiselige...


#2

Georgine sa for siden:

Gode? spent


#3

Borealis sa for siden:

Jepp! De var gode!
Spiste et til frokost, med gulost på!
Eneste var at de hang litt fast i muffinsformene...hva kan hjelpe på det, tro? Mer fett?


#4

Georgine sa for siden:

Brukte du muffinsformer av papir?

Tenkte litt på å invistere i sånn non-stik plater til muffins.. Om man oljer disse må det jo være superenkelt å få de ut??


#5

Borealis sa for siden:

Ja, jeg brukte slike store, amerikanske papirformer. Jeg har sånne teflongreier, men synes det er ok med papirformer også....
Jeg kan forresten tenke meg at disse muffinsene kan være gode med f.ex urter i, eller tørka tomat,e.l....eller drysset med litt revet ost over?


#6

Georgine sa for siden:

Høres skikkelig godt ut!

Skal lage meg disse og ta med på bilferie som starter om drøye 2 uker.. Veldig praktis å ha de i muffins-størrelse :)


#7

Melania sa for siden:

Silikon muffinsformer må være genialt :) (tar heller ikke noe plass når de oppbevares i skapet)
Det har Tupperware - og jeg kan skaffe til de som måtte være interessert.


#8

Georgine sa for siden:

Send meg gjerne en PM om hva slikt koster ;)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.