Ja, nå er de på benken, rykende ferske!
Og de SER gode ut.
Kan dessverre ikke skrive noen eksakt oppskrift, men de inneholder,
4 egg, bakepulver, finmalt psyllum, havrekli(lite), hvetekli, linfrø, solsikkekjerner, 2 dl seterrømme, 1/2 dl olje, litt salt, en neve knuste valnøttkjerner, OG 1/2 beger cottage cheese.....
Som sagt, de ser gode ut, lukter godt....:sikle:
Så får jeg rapportere senere om de var spiselige...
Ja, jeg brukte slike store, amerikanske papirformer. Jeg har sånne teflongreier, men synes det er ok med papirformer også....
Jeg kan forresten tenke meg at disse muffinsene kan være gode med f.ex urter i, eller tørka tomat,e.l....eller drysset med litt revet ost over?
Silikon muffinsformer må være genialt :) (tar heller ikke noe plass når de oppbevares i skapet)
Det har Tupperware - og jeg kan skaffe til de som måtte være interessert.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.