Jeg har en ricotta ost i kjøleskapet som går ut på dato i dag ... er det noen som har noe tips til hva jeg kan bruke den til ? middag, dessert, bakverk ??
En annen ting er at det står fresco colle, blir det nesten det samme som cotage cheese det da ? ungår nemelig cc burde jeg da også unga ricotta ?
En siste ting :p er at næringsinnholdet er
134 kcal
9g protein
2g khd
10g fett
er dette den magre varianten ? ( står ingen ting om det ...) eller skal folk ha den ENDA magrere :rolleyes:
Så en oppskrift i Mat&Helse der de blandet like deler Ricottaost og pisket krem og hadde noen bær oppi. Blir vel omtrent det samme som CC med krem og bær, men jeg tror Ricotta smaker bedre. Hadde forresten en ss Muscovadosukker i også, men bruk det søtstoffet du vil. :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.