< Tilbake til oversikten

Faux souffles med sjokolade-espresso

#1

nøtta sa for siden:

Denne oppskriften er fra boken "Franske kvinner blir ikke fete" og jammen i meg er den jo litt lavkarbo :rolleyes::cool: Også er den utrolig enkel siden den ikke skal stekes .

250g sjokolade (70-86 % kakao)
4 eggehviter
en klype salt
4 eggeplommer
2ss sterk espressokaffe

  1. Ha sjokoladen i en dyp tallerken og sett den i vannbad til sjokoladen er smeltet.

  2. Pisk eggehvitene med en klype salt til den danner stive, blanke topper.

  3. Visp eggeplommene ned i sjokoladen. Rør inn kaffen. Vend forsiktig inn 1/3 av hvitene og deretter resten.

  4. Ha suffleen i 4 former, dekk med plastfolie og sett i kjøleskap i fire timer før servering !

Kos deg !! :syklubb::spisesnak


#2

Iset sa for siden:

:sikle:


#3

Anne sa for siden:

Denne så bare snadder ut. Tror sannelig jeg skal overraske sambo i løpet av helgen.

Takk nøtta:klem:


#4

Karin sa for siden:

Ser god ut! Setter den på listen min jeg - over ting man kan lage til jul!


#5

nøtta sa for siden:

har du prøvd den ?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.