< Tilbake til oversikten

Indisk karrisuppe

#1

mofe sa for siden:

2 bryststykker av kylling
2 løk
1 kløft hvitløk
2 ts karri
1/2 ts gurkemeie
1/2 ts koriander
1/8 ts kajennepepper
1 liter hønsebuljong
saft av 1/2 sitron
3/4 dl kokt ris

  1. Skjær kjøttet i tynne strimler, hakk løk og hvitløk fint og surr dette i litt olje sammen med karri til løken er blank.

  2. Tilsett resten av krydderet.

  3. Spe med buljong og la suppen koke i 6-8 minutter. Smak til med sitronsaft, og tilsett risen like før servering.


#2

Marianne sa for siden:

Jeg elsker indisk mat - tusen takk!

:klem:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.