< Tilbake til oversikten

Asparges med spekeskinke

#1

mofe sa for siden:

1 bunt frisk asparges
Spekeskinke
Revet parmesan
Pinjekjerner
Sesamfrø

Tilberedning:
Skjær av de nederste 2-3 cm på aspargesen, og skrell dem. Kokes i saltet vann i 3-4 minutter og avkjøles raskt i kaldt vann. Pinjekjerner og sesamfrø stekes sammen med olje (gjerne en blanding av oliven og f.eks valnøttolje) til de blir gyldne. Legg spekeskinken på tallerken først og fordel 2-4 asparges pr prosjon oppå. Deretter 3-4 ss med pinjekjerner/sesamfrø/olje. Til slutt litt revet parmesan på toppen.


#2

Jeanett sa for siden:

Dette må prøves, men liker ikke pinnekjerner da. kan vel bare droppe de kansje???:confused:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.