Ingredienser:
800 g biffkjøtt i strimler
1 hakket løk
2 ss smør til bruning
1 ts salt
1 ts pepper
ca 1/2 dl hermetiske tomater
100 g frisk sjampinjong
1 dl kjøttkraft eller buljong
2 dl seterrømme
4 ss rømme
4 sk. syltede rødbeter
4 sk. sylteagurk i skiver
Tilberedning:
Skjær kjøttet i store strimler.Brun kjøtt og hakket løk i smør.
Legg kjøttet over gryte og tilsett salt og pepper. Tilsett tomatpuré. Skjær sjampinjong i skiver og ha i gryten. Tilsett kraft og rømme og la retten koke noen minutter.
Hadde tenkt å legge inn denne, som jeg fant på matprat, men så var den her allerede :D
Den var utrolig god, og jeg blir nesten flau av å tenke på at jeg har laget stroganoff fra pose hittil! Den gikk så fort at jeg hadde jo nesten ikke rukket å åpne en pose engang før det var klart :ja:
Forøvrig spicet jeg den opp med 1ss philadelfia med hvitløk og urter, funket kjempebra!
Jeg er i en gryterettperiode og tenkte stroganoff, men ser at denne stroganoffen er langt unna mine gryter hittil. Den har max 300g med grønnsaker til 800g med magert kjøtt. dvs. i protein er det ca. 4-5 middager, men jeg mangler 2kg med grønnsaker skal den spises bar.. Dere har vel spist noe tilbehør til denne?
Hmm, kjenner på meg at det blir stroganoff til uka! Vann i munnen nå!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.