Lara sa for siden:
Vet ikke om det er her jeg skal stille dette spørsmålet,men jeg prøver:
Har noen noe peiling på hvor mange karber det er i delfiakaken som ligger her inne??:confused:
Lara sa for siden:
Vet ikke om det er her jeg skal stille dette spørsmålet,men jeg prøver:
Har noen noe peiling på hvor mange karber det er i delfiakaken som ligger her inne??:confused:
Summer sa for siden:
Hvis du legger ut en lenke til oppskriften så. :p
ajn sa for siden:
Hei!
Hvis du mener denne oppsriften :
500 g kokosfett, 500 g sjokolade, kaffe, 12 hele egg, valnøtter + mandler
så er næringsinnholdet for HELE OPPSKRIFTEN :
Kcal : 3866
F: 349g - 81%
K: 68g - 7%
P: 114g - 12%
Så veide jeg kaka - husker ikke hvor mye den veide og regnet ut at 1 ss (ca 20 g) inneholder :
Kcal : 48
F: 5g K:1g P: 1g
Tror dette skal stemme !
Har ikke regna ut hvordan det blir om man tilsetter kokosmasse.
AjN
ajn sa for siden:
Limer inn denne fra Iset's bok - det er vist henne denne oppskriften kommer fra :
Sitat:
Opprinnelig lagt inn av Anne
Iset har du lagt ut den oppskriften på Delfiakake som stod i Mat og helse, på forumet?
Du skjønner jeg finner ikke igjen bladet jeg hadde hvor oppskriften stod.
Det var enten august eller sept nr....:o
Pls....:o :klem:
Ja, jeg mener det er den jeg la ut, for jeg fant den på et annet forum, og jeg mener altså det var den fra bladet. Her er den:
www.slankenett.no/oppskrifter...49&ret=default
:)
Anne sa for siden:
Takketakketakk, ajn:klem:
Det var den samme oppskriften i hvertfall. Riktignok droppet jeg rosinene og brukte fruktose i steden for stevia.....men....samme kaka og jeg la aprikosene i konjakk et døgn...:p
nøtta sa for siden:
hvis man skal bruke f.o.s istedet for stevia hvor mye bruker jeg da ?
Summer sa for siden:
Naaam. Hvor mye fruktose da?Anne sa for siden:
Husker ikke hvor mye, men det er vel en oppskrift på Delfiafettpakken...(brukte Delfiafett jeg)også gjorde jeg om til fruktose...Brukte sikkert ca 2/3 av mengden... eller litt mindre....det er det vanlige.:pTricky sa for siden:
Jeg brukte kun en liten teskje fruktose i tillegg til sukkeret som kommer fra sjokoladen og det var søtt nok i lange baner! (Men nå merker jeg at jeg synes oftere og oftere at ting blir FOR søtt..)
Anne sa for siden:
Det er det helt sikkert Tricky...
Jeg husker ikke hvor mye det skulle være.:o.....kanskje nesten ikkeno'....
Sjekket nettet. det skal normal bare være en ss til hvert egg ca. Så til 12 egg ca 10 -12 ss vanlig sukker....så da kan det helt sikkert skjæres ned til halvparten altså en 5-6 ss fruktose. Ikke veldig mye det.
ajn sa for siden:
Jeg er HELT gæren og brukte flytende Natreen...kanskje 10-15 dråper, smakte meg litt fram...Mmmm...god røre å smake på :D
AjN
Albertine sa for siden:
Jeg prøvde en del med Splenda og en del med kokos, og selv om jeg liker den rene sjokoladesmaken ble det litt kunstig med Splenda. Kokosdelen (med aaaal for masse kokos) må være perfekt som julegodt, rullet ut i små kuler!
ajn sa for siden:
Når jeg lagde sist tok jeg halvparten med kokos og tok også i altfor mye, så det er ikke mye som skal til...
Jeg liker nok best den varianten med bare nøtter og litt søtstoff...
AjN
Summer sa for siden:
Men den som er beregnet til steking smaker ikke kokkos. :)
Albertine sa for siden:
STEKING? :eek:
Tricky sa for siden:
Tror Lise snakker om Cocosa.. Noe du sikkert også kan bruke i kaken istedenfor delfiafettet..(?)Albertine sa for siden:
Eh....ja, da tror jeg at jeg tusler i seng jeg...
Aline sa for siden:
prøvde å lage kaken igår med delfia som var gått ut på dato... håper det var det som gjorde at den ikke smakte himmelsk godt..
synd å ha kastet bort så mye nøtter, egg og sjokolade på det, da!!
(må smake en gang til før jeg kaller det katastrofe ;))
ajn sa for siden:
Er det noen som har laget Delfiakake med Cocosa extra virgin ? Har liksom for meg at det er "bedre kvalitet" på den enn på vablig kokosfett man kjøper i dagligvare, men COcosa ex virg. er dyrt, er det ikke kr. 149,- for en krukke ? Og det smaker med kokos av den av det vanlige kokosfettet ? Cocosa pure er til steking, kan den brukes i bakever da ???
Hmmm...noen som har erfaring ?
AjN - med stor tro på kokosfett :)
Summer sa for siden:
Å, se der ja, jeg trodde hun hadde laget med cocosa ekstra virgin. :D
Jeg kan ikke se hvorfor den som er til steking ikke skulle kunne brukes til dette? Den kan jo stekes det vanlige delfiafettet.
Jeg laget konfekt med cocosa i i fjor, og da måtte jeg ha den som var ikke virgin i de som ikke skulle smake kokkos.
chili sa for siden:
Dytter!
...Lurer på om noen lager konfekt, med delfiarøre og kokosmasse?
Er det det det er snakk om her, med "den delen med kokosmasse"?
chili sa for siden:
Nå lurer jeg igjen.. ! :)
Skal nemlig ha stort et selskap i helga og har tengt å lage lavkarbo-konfekt,
m delfiafett, 70% sjokolade, nøtter osv. : men uten egg... (som det er i delfiakakeoppskr. )
Noen som har gjort det her på forumet ? :)
Finner ikke noen oppskrift...
chili sa for siden:
...Nei?
(ingen som har laget konfekt..?)
Jeg lager sjokolade/nøtte-konfekt uten oppskrift, da... :D
(Er foresten enklere enn delfiakake, tror jeg.)
-kan jo legge inn en oppskrift etterpå - hvis det blir vellykka.. !
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.