Denne artikkelen er hentet fra VG's avis 9.11.2005
Overskriften var: Fett, nam nam...
Hvorfor smaker pommes frites og andre fete matvarer så fryktelig godt? Forskerne tror de har funnet svaret.
Ny forskning viser at fristelsen til å spise fettholdig mat kan skyldes at spesielle sensorer i smaksløkene er innstilt på å like fett. Det er en gruppe franske forskere som mener de nå har avslørt hemmeligheten bak vår hang til å spise fet mat, skriver Los Angeles Times.
Jeg tror vi har en helt naturlig trang til å spise fet og søt mat. Noe som var nødvendig for at vi skulle overleve i tidligere tider, men som i vårt overflods samfunn er blitt en trussel mot vår helse.
:ja:
men chips og hamburger er jo ikke det som er godt når det gjelder fett da... det har jo ingen smak... eller alt smaker likt heter dert kanskje...
bedre med det som er naturlig fett... (synes jeg i allefall)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.