< Tilbake til oversikten

Dip uten melkeprodukter?

#1

guro sa for siden:

Noen som har forslag til en god dip å servere til rå grønnskastaver, en som ikke inneholder melkeprodukter? please


#2

Nille sa for siden:

Guacamole eller salsa ? ...... Tomatsaus av en eller annen type ?? .....
Kan du bruke FitLine youghurt laget med soyamelk ? Da kan du lage mye godt vettu,- prøve forskjellige urter, hvitløk etc.
[color=purple][/color]
Vettikkemerjeg ...:)


#3

HP sa for siden:

Hvitløksmajones :)


#4

jeef-micro sa for siden:

Hummus :sikle: kjempegodt til grønsaker...
ligger en oppskrift på oppskriftsdelen av forumet...


#5

guro sa for siden:

Takk, det var mange gode tips! Da ordner der seg da ...


#6

Summer sa for siden:

Guaccamole og tacosaus (den med gul kork og hvitløkssmak) er veldig godt!


#7

Albertine sa for siden:

Jeg skulle også si hummus...


#8

THE sa for siden:

Det er en dip laget av aubergin, og så har den kan skje det kuleste dip-navnet ever....

Lag noen snitt i en aubergin, sett den i ovnen på temmelig varmt kanskje tre kvarter, la den kjøle seg litt ned, ta av skinnet og kjør den i food-processor med litt kummin, korianderfrø/fersk etter smak, tahine (sesampasta, alt ettersom hvor mye karbo du kan spise, tror det inneholder litt, men så trengs det bare et par teskjeer), la meg se, litt hvitløk, seff, kanskje noen grovhakkete tørkete tomater, kanskje litt hakkete nøtter/pinjekjerner, de siste hører egentlig ikke til men er godt...

Avkjøles og - voilà - du har en melkefri dip som er helt karbo-korrekt..

THE


#9

nøtta sa for siden:

er det hummus vi snakker om ?


#10

nøtta sa for siden:

smarte meg så hva den het nå :o


#11

bringebærsnipp sa for siden:

skikkelig digg dipp/saus

100 gr mandler blendes fint
200 gr grilla paprika
chillipowder
litt salt blendes sammen med mandlene
la blenderen fortsette å gå mens du heller en tynn stråle med :
1 dl olivenolje
2 dl linfrøolje


#12

Nannah sa for siden:

Hummus lages av bla av kikerter.


#13

Photobscura sa for siden:

Baba ganoush! :D Nam nam!



Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.