< Tilbake til oversikten

Julesushi med røkelaks

#1

nøtta sa for siden:

Fant denn oppskriften i fjorårets juleblad fra kk.

Julesushi med røkelaks

100g kaldrøket laks i skiver
250g kesam
2dl lagret cheddarost
1 knippe kressløk
salt og pepper

Bland kesam, ost og finhakket gressløk. Smak til med salt og pepper. Form til sushi store "egg" og sett dem i kjøleskapet eller fryseren i et par timer, gjerne natten over. Før servering skjæres laksen i like store biter som oste eggene og legges oppå. Klem litt rundt så de sitter fast. Server og nyyyyt ...:)


#2

Anarko sa for siden:

Denne ser kjempegod ut! og jeg tipper at den er veldig god med vanlig rå laks, eller muligens kokt scampi også!


#3

Photobscura sa for siden:

Oi! Hørtes godt ut! Sikkert enda bedre med creme fraiche for oss som liker det litt fett ;).


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.