når jeg gikk på ungdomskolen var jeg med mamma en gang til en naturmedisiner, han testa meg for mang matvarer ved å legge matvaren på en plass og måle i hånden min med en annen ting.. husker ikke helt dette..
men uansett så fikk jeg en lang liste over ting jeg burde holde meg unna,
mel,
poteter
sukker
margarin
osv.
når jeg tenker over dette så er jo dette karbovarer.
og etter dette gikk jeg over på glutenfri kost og uten sukker og melk om jeg ikke husker feil.
fikk masse energi og gikk ned i vekt.. akkurat som nå..
men da spiste jeg glutenfritt mel.
og da kommer jeg til spørsmålet mitt:
Tror dere jeg kan spise glutenfri mat uten å legge på meg så fort??
Takk for svar dere... jeg tenkte no ikke på lavkarbo da :P men pizza bunner og slikt når jeg har kommet ned i vekt.
glutenfritt smaker jo ikke like godt.. men det er helt greit.. og med nok fiberhusk og sånt så blir det mye bedre og.. jeg lærte teknikken sist jeg holdt på med det..
men lise har vel litt rett i det med at kroppen klarer ikke å fordøye mat den vil ikke vil ha samtidig som karbohydrater.. at jeg da klarer å fordøye mer om det slipper å bli dopet på gluten.
JA ! det er mange som tror det er glutenfritt ! men glutenfrie produkter er ofte/ alltid tilsatt sukker , stivelse, dryesukker og et berg av konserveringsmidler - så gluten produkter er ofte "renere " men når man baker selv blir det jo noe annet da ;)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.