:( Kom over ett innlegg i dag, men printet det ikke ut og nå finner jeg det ikke igjen om det smalt!:(
Oppskriften var "pannekaker" bestående kun av ett egg, så det i seg selv husker jeg jo;) . Det stod derimot endel tips der om hva de kunne brukes til som jeg gjerne skulle hatt! Noen som vet hva jeg mener? :D
Hei Katrine!:)
Vet ikke om jeg har skrevet noen sted hvordan de kan brukes, men bare fantasien begrenser det tror jeg. Det er veldig nøytrale.
Disse eggepannekakene har jeg brukt som niste med ost og/eller, forskjellig slags pålegg, til taco eller fylt dem med litt friske bær og en kremklatt. Kjempegodt! Håper du også synes det!:)
Forsøk også Rolls de er nesten like anvendelige. ;)
Men når det står soyaproteinpulver - hva mener dere da? Hvor kjøper man det og hva heter produktet? Og er dette det samme som man kan ha i smoothies som heter proteinpulver?
Jeg aner ikke dette, skjønner dere - og vil gjerne ha gode råd!
Soyaprotein får du bl.a. kjøpt på [url]www.ketolyse.no[/url] . Det er helt nøytralt på smak og egner seg veldig godt i pannekaker o.l. Proteinpulver får du kjøpt ganske mange steder, laget av kasein eller myse eller en blanding eller mye annet rart og det er gjerne smaksatt med jordbær, sjokolade og vanilje og sånt. (Det siste må du ta med en klype salt, det er andre som kan mer om det en meg...:p )
ja det er det samme Karin. Du kan bruke hvilket som helst proteinpulver, soya eller myse, whey, - eller vha de heter alle sammen ! Men til slike pannekaker er kanskje nøytral smak eller det med vanilje det beste ! De fås kjøpt i en hvilken som helst helsekostbutikk også, men Ketolyse sitt er nok litt billigere. For min del foretrekker jeg myse/whey protein da det ikke har soya bismak slik soyaprotein har. Jeg har prøvd begge typer som sagt og de har samme "virkemåte".
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.