Synne2 sa for siden:
Lille meg har klart det igjen.. har ku-melk allergi og prøver så godt jeg kan og være flink, men er ikke alltid like enkelt. Må unngå mye fett og sukker også pga tarmene, men det som skjer når jeg ikke er særlig flink er at tarmene blir så dårlige at jeg i en kortere eller lengre periode (forgje gang nesten 2 år..) må unngå en del matvarer som er typiske intoleranse matvarer... egentlig har jeg vist vokst det av meg om jeg er forsiktig med melken, jeg skjønner egentlig ingenting, men legene og ernæringsfysiologen er vist enige om dette.... :confused: Så nå er jeg tilbake til utgangspunktet mitt som er melkefritt, og "lite" sukker og fett som før i tillegg til minus hvetemel, gjær, citrus, ketsjhup, tomatpure tror det var alt... :rolleyes: Hba spiser jeg da? Bor på folkehøyskole så det er ikke alltid like enkelt og få sneket inn nok proteiner og sånn, har fått legeattest på det så de må følge det, men det er brød tre ganger om dagen, så jeg har spist mye makrell i tomat, leverpostei (go og mager) og skinke, hjemme kunne jeg bare laget meg alertnativ frokost, men der blir det brød... så for meg rivita knekkerød... Har folk noen gode ideer, tar i mot alle tips på mat forslag, nettsider og bøker som kan hjelpe meg, Stor klem Synne