< Tilbake til oversikten

Karbonader på induksjonen

#1

Ametyst sa for siden:

Jeg vurderer å ha karbonader med salat til middag i dag, men er det ikke mye karber i karbonader? Har hatt disse karbonadene liggende i en pose i lang tid, så jeg tenkte det var på tide å bruke dem. Har også kastet den opprinnelige innpakningen hvor det sikkert sto karbohydrat innhold per 100 gram, så det blir litt vanskelig å beregne. Noen som vet? Det er vel mye mel i disse produktene, slik at jeg må passe meg litt ekstra på karbsene ellers i dag?


#2

misseve sa for siden:

hmmm...viss det er stekte oksekarbiser så er det 6,6karb per 100g...er fersk selv så tror ikke jeg skal gi deg svar på om det er lov eller ikke...det beste er vel å lage karbisene selv, med karbonaddeig som er 0 karb i, litt fløte/vann og krydder:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.