Er på induksjon og blir veldig forvirret ang karbene.....
Skal man regne i gjennomsnitt 1 gr karbo pr 100 gr kjøtt/egg ol?
Og hvor mye grønnsaker er anbefalt inntil hvert måltid (ca 4 måltid for dagen)?
Vet det skal være rundt 20 gr karbo pr dag første 14 dagene.....men det kan jo fort gå litt i ball dette....:o
På forhånd takk:)
Takk for tilbakemeld.
Var bare det at jeg leste i en tråd her inne at det var eks 1 gr karbo i 2 egg.....og da kunne det jo bli litt i noen omeletter......
Det er ikke karbohydrater i kjøtt (unntatt kalvelever og "roast beef, deli" , står det i boka... det er vel roast beef man kjøper som pålegg ), men du skal regne en karb pr egg. Har du boka? Den er lur å ha. Ikke at det ikke er lurt å spørre også, men det er vanskelig å få med seg alt uten boka :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.