< Tilbake til oversikten

Diskusjon av den gamle hvordan gjøre introduksjoen

#1

HP sa for siden:

Artikkelen finner dere her:
karbojunkie.wilhelmsen.biz/forum/showthread.php?t=62

Artikkelen er under skriving. Men jeg legger den ut nå for å svare en del spørsmål.

Innlegg her vil påvirke artikkelen. Så kom med tilbakemeldinger, tips og erfaringer.

Diskuter i vei!#3

HP sa for siden:

Har oppdatert artikkelen

Om oljer, frarådet bruk av margarin, og at aspatam kan hemme vekttap.

Setter pris på tilbakemeldinger!


#4

Begod sa for siden:

Likte ikke overskriften, "Du kan fritt spise"

Spiser man alt for mye , uansett matvare så vil man få utslipp av insulin.
Man skal spise seg mett, ikke overmett , 5-6 små måltider pr dag gjelder fortsatt.


#5

Begod sa for siden:

Ikke bruk oljer med høyt innhold av essensielt fett til steking. De sunne fettsyrene blir ødelagt ved ca 150 grader! Ha olje på når du er ferdig å steke. Smør og kokosolje er best til steking.

Her ville jeg ha skrevet: bruk Meierismør til steking, olje egner seg ikke tilsteking. Evnt. med forklaring.


#6

HP sa for siden:

Takk for tilbakemeldingen! :)

Men du kan fritt spise... Med mindre du ikke har begrensniger som feks høy metabolsk motstand... Har nå lagt til et par avsnitt før "Du kan fritt spise".

Angående oljene så sier vi det samme? Bare litt omstokking på setningene.

Jeg tror formuleringen min er mest passende, ettersom at folk som er på leting etter en slankediett vil foretrekke olje framfor smør fordi det er liskom "sunnere". Da er det greit med en forklaring på hvorfor det ikke er det, før en anbefaler smør og kokosfett? Eller?

Flere tilbakemeldinger motaes med stoooor takk... ;)


#7

Skorpia sa for siden:

Ser du nå advarer mot margarin ja:)

Smør eller kokosolje til steking,greit nok, men allikevel foretrekker jeg rapsolje,må bare passe på å ikke ha for høy varme selv om det er den beste oljen å steke i, tåler mer varme enn andre oljer.


#8

psilocybe sa for siden:

Ang. aspartam.. jeg har hver dag pimpet i meg litervis av light-bruser og har fremdeles til gode å se at det hemmer vekttapet. Men, selvfølgelig.. alle er forskjellig.


#9

Kristian sa for siden:

www.innsyn.com/innsyn/1-02/aspartam.htm
Det er overhodet ingen grunn til å bruke dette stoffet. Det er ikke et diett-produkt. Rapportene fra høringene i Kongressen sier bl.a.: «Det [Aspartam] gjør deg sulten på karbohydrater og gjør at du legger på deg.» Dr. Roberts uttalte at når han fikk pasientene til å slutte med aspartamholdige produkter, gikk kroppsvekten i gjennomsnitt ned med ni kilo. Formaldehyden lagres i kroppscellene, spesielt i lår og hofte.


#10

Silvandar sa for siden:

Nå skal jeg ikke forsvare aspartam et sekund, det er definitivt noe som man bør holde seg unna, men jeg synes jeg bør gjøre folk oppmerksom på at den artikkelen der, både i oversatt form og i engelsk form, er en oppkonstruert håndtverk som overhodet ikke har rot i virkeligheten.

Konferansen fant aldri sted, undersøkelsene hun refererer til går fra direkte løgn til fordreining av sannheten. Det kjedebrevet fortjener å dø en stille død.

Ta for eksempel:
" Denne var trolig årsak til 6000 dødsfall blant amerikanske soldater under «Operasjon Ørkenstorm» [under Gulfkrigen i 1991]. "

.. USA hadde totalt under 300 dødsfall under gulfkrigen, halvparten døde under strid, halvparten døde utenfor.


#11

HP sa for siden:

Jeg må nok si meg helt enig med Silvandar her...

Jeg har lest veldig mye rart på innsyn.com . Og jeg oppfordrer alle som er intresserte i dommedagsprofetier (eller er ute etter noen grøss...) om å gå inn der å lese... Mange gøye lenker...

Kansje en tenker seg om neste gang en føler for å fortelle at en er kristen... :(

Ja alle er forskjellig, aspatam er ikke bra, og det kan hemme vekttap hos noen mennesker. Derfor anbefales det å styre unna det på introduksjonen, og heller begynne igjen når du kommer til vedvarende...

#12

Skorpia sa for siden:

Jeg bare sier hmmmmmmmmmmm..............................


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.