< Tilbake til oversikten

Karry-reker m/blomkål

#1

Anne sa for siden:

1 Blomkålhode skæres i skiver.

Fjern midtstilken så bukettene løsner. Kok i litt lettsaltet vann i ca 6 min eller til nesten såpass mørt som du vil ha det .

1 boks med reker skylles og legges i bunnen av en form sammen med 100 gr smør, 2 ts karry og et knust hvitløksfedd eller to.

Når blomkålen er ferdig legges denne over rekene. Sett lokk på og la stå i et par min. Til smøret har smeltet og rekene har fått lunk.

Rør om og spis...gjerne med en rømmeklatt og en Lindberg- eller soyabrødskive ved siden av.

Litt snaddermat.:)


#2

Fedonisten sa for siden:

Men du det? I skiver? Åssen gjør'u det'a?

Hvor mange personer er dette til?

mas-mas-mas


#3

Anne sa for siden:

Man tager et blomkålhode i den venstre hånd og en kniv i den høyre. Omvendt om du er venstrehendt :D Så legger man blomkålen med stilken ned og skjærer 1,3 cm tykke skiver fra høyre side mot venstre...Omvendt hvis du er venstrehendt:D Hvoretter man titter på skivene og løsner de litt fra roten, så denne kan fjernes:p

Blomkålhodene er ikke så store nå så jeg ville ha brukt ett blomkålhode pr. pers...og nesten en liten boks reker pr pro...eller en stor til to:D

Veldig lett mat vet du...så det trengs litt reker....skal det bli noe mat i det. Sånn ca....:p

Gødd løkk:klem: :love:


#4

Fedonisten sa for siden:

:lol: :lol: :lol: :lol: DU ER HÆÆÆÆÆÆ'LI!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Jeg så bare for meg at det ble bare sånn "knørv-knørv-knørv" hvis jeg skulle skjære det i skiver skjønner'u vel - så jeg måtte spørre i tilfelle du hadde skrevet feil.

:lol: Nå ler jeg godt her!! MYE morsommere en fotballkamp på TV'n! :ja:


#5

Anne sa for siden:

*Gjesp* for kjedelig kamp...synd. Sitter her med TV'n på og håper på litt spenning:p Så det er jammen godt du er her:D

#6

nøtta sa for siden:

dere er no søta da :love:


#7

Anne sa for siden:

Fniiis


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.