Man tager et blomkålhode i den venstre hånd og en kniv i den høyre. Omvendt om du er venstrehendt :D Så legger man blomkålen med stilken ned og skjærer 1,3 cm tykke skiver fra høyre side mot venstre...Omvendt hvis du er venstrehendt:D Hvoretter man titter på skivene og løsner de litt fra roten, så denne kan fjernes:p
Blomkålhodene er ikke så store nå så jeg ville ha brukt ett blomkålhode pr. pers...og nesten en liten boks reker pr pro...eller en stor til to:D
Veldig lett mat vet du...så det trengs litt reker....skal det bli noe mat i det. Sånn ca....:p
:lol: :lol: :lol: :lol: DU ER HÆÆÆÆÆÆ'LI!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Jeg så bare for meg at det ble bare sånn "knørv-knørv-knørv" hvis jeg skulle skjære det i skiver skjønner'u vel - så jeg måtte spørre i tilfelle du hadde skrevet feil.
:lol: Nå ler jeg godt her!! MYE morsommere en fotballkamp på TV'n! :ja:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.