Kristian sa for siden:
Er det noen som vet hvilken GI surkål har?
Kristian sa for siden:
Er det noen som vet hvilken GI surkål har?
Maz sa for siden:
Spørs vel helt på hvordan den er laget det! Lager du det selv kan det vel bli ok. Nå kan jo GI endres ved koking men kål har vel ikke så høyt karboinnhold uansett. Eddik og sukker er vel de to ingrediensene som du bør se nærmere på men mengdene er jo ikke store. Sukkeret kan du jo bytte ut med stevia eller eventuelt fruktose.
Tenker du på pakkevarianten så les på esken for å finne ut antall karbohydrater og bær i mente denne inneholder sukker.
Andre vet sikkert mer om dette enn meg?
Skorpia sa for siden:
eller Natreen,og for de som har Atkins varer på lager,sucralose(Splenda)
(PS: Sukker ,som vanlig surkål inneholder har en GL på 98 tror jeg,og hvis du er insulinresistent bør du unngå dette.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.