< Tilbake til oversikten

Ytrefilet av edelgris med kikerter

#1

jeef-micro sa for siden:

Fant denne på gilde sin side. Jeg har ikke prøvd den, men syntes det hørtes kjempegodt ut
Dette trenger du:
2 pk Ytrefilet Edelgris
1 rødløk
1 pk fersk spinat
1 boks ferdig kokte kikerter
hakket persille
15-20 mynteblader
noen oliven
1 pk fetaost
litt olje

[size=3][/size]

Slik gjør du:
Krydre skiven av ytrefilet med salt og pepper og stek de i stekepanne tilsatt litt smør.

En rødløk kuttes i ringer og stekes (mørnes) lett i panne med litt olje.
Grovkutt en pakke fersk spinat og vipp den ett minutt eller to i varm panne. Ha dette i en bolle. Tilsett en boks ferdig kokte kikerter (skylles godt i kaldt vann), hakket fersk persille, mynteblader, oliven og fetaost i terninger.

Hell en dressing av olje, sitron, salt og pepper over salaten. F eks 2 deler olje, 1 del sitron, salt og pepper etter smak.

Stek skiver av svin ytrefilet med salt og pepper.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.