< Tilbake til oversikten

Soppstuing

#1

Elisabeth sa for siden:

Noen som vet hvordan man lager soppstuing som man har til lammelår?


#2

Nille sa for siden:

Jeg lager min egen versjon, veldig enkel, men vet ikke om det er slik du hadde tenkt deg:

Jeg bruker helst aroma-champignon (de som er lysebrune, men ellers like champignon) du kan bruke all slags sopp til denne.

Sopp etter ønske
hakket løk
evt. bacon i biter
kremfløte

Sopp etter ønske renses og skjæres enten i skiver eller passende biter. Krydres med salt og pepper. Når lett gylne pleier jeg å ha oppi 1/2 hakket rødløk, freses videre tilløken er blank. Hell over 1-2 dl fløte og la loke inn til fyldig kremete stuing-konsistens. Noen ganger er det god med litt stekte baconbiter også oppi, men ikke til lam tror jeg...


#3

hede sa for siden:

lam krever hvitløk. min anbefaling er derfor noe hakket hvitløk i NILLEs stuing.

hede


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.