< Tilbake til oversikten

Tomattårn med mozzarella - 5 g karber

#1

mofe sa for siden:

2 porsjoner

2 ss olivenolje, kaldpresset
2 middels store tomater, i 1 cm tykke skiver
Salt og pepper
225 g mozzarellaost, i skiver
150 g blandet salat
2 ss pinjekjerner
20 gram friske basilikumblader

Drypp 1 ss av oljen over tomatskivene og krydre med salt og pepper. Drypp resten av oljen over osten. Snu på ost og tomatskivene slik at oljen blir jevnt fordelt. Fordel salatbladene på to tallerkner. Dryss over pinjekjerner. Legg en tomatbunn midt på salaten med skinnsiden ned. Legg en skive mozarellaost over og legg noen basilikumblader over osten. Fortsett lagvis. Avslutt med tomater. Nyt!


#2

jeef-micro sa for siden:

hørtes skikkelig godt ut Mofe :)
det er også godt å steke salamiskiver i stekovn til de blir sprø(la de ligge litt på kjøkkenpapir etter de er tatt ut av ovnen, så papiret får trekt til seg fettet =ekstra sprø), og ha sammen med tomat og mozzarella-salat :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.