< Tilbake til oversikten

Nydelig kyllingsalat

#1

Tingeling sa for siden:

Denne salaten ble fantastisk god, og kan brukes som lunch eller middag etter eget ønske :)

Kyllingfilet
Soltørkede tomater i olje
Sorte oliven
Vestfold salat
Champignon
Synnøve gulost
Purreløk
Hvitløkskrydder

Delte kyllingfilet i biter, og stekte i panne sammen med champignon. Rev noen blader Vestfoldsalat, delte opp soltørket tomat, oliven, ost og purre, og la alt dette på en tallerken. Krydret kyllingen godt med hvitløk, og tok den over salaten.
Til slutt tok jeg litt rapsolje og litt av tomat-oljen over salaten og VÆR SÅ GOD !!

:sikle:

Dette smakte helt fortreffelig.
Man kan selvfølgelig variere med de ingrediensene man har i kjøleskapet - for min del er de soltørkede tomatene og olivenene hovedingrediensene... NAMNAM !!


#2

Karin sa for siden:

Vær bare klar over at det vi kjøper som sorte oliven - utsteinet variant - er grønne oliven som er farget. Så har i alle fall jeg latt meg fortellle. Prøv i stedet å bruke kalamates-oliven! Da må du kanskje riktignok fjerne steinen selv, men... Alle som har vært i Middelhavs-området, vil nok kjenne igjen kalamates-oliven, vil jeg nok tro! Sånn lilla, lubben... med stein, ja - men veldig god!

(Jeg bruker i alle fall alltid det.)


#3

Tingeling sa for siden:

tuller du???

ÅÅ jeg blir så sint - SÅ SINT !!!:mad:
Man kan liksom ALDRI vite hva man kjøper og hva man spiser lenger ?!?!
Sort oliven er grønn oliven.. knurr

Men jeg syns jo det smaker veldig forskjellig da ?! hum.
Hvorfor gjør de sånn ?!?!?!

argh.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.