Jeg synes det er sååå godt med Hummus (til salater eller dip til grønsaker o.l)
3 dl kikerter (kokte eller fra boks)
2ss olje
1-2 ss sitronsaft
1 presset hvitløksfedd
(evt bønnekraft)
1-2 krm sambal oelek
evt salt
bland kikerter, olje, sitronsaft og hvitløk i en foodprocessor (blender, stavmixer hva du har) spe med bønnekraft til ønsket konsistens smak til med sambal oelek og salt etter smak, og fortsett miksingen til Hummusen blir luftig
(Det går an å bytte ut olje med tahini (sesampasta) og 1/2-1 ts spisskummen)
Det går helt sikkert bra :) Jeg har brukt både valnøttolje og rapsolje, og begge de har vært gode i allefall... Det er sikkert bare å prøve seg fram :)
Takk:) er det rart man blir litt fjern i hodet av alle disse rare greiene...:)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.