< Tilbake til oversikten

Bacalalo

#1

mofe sa for siden:

4 porsjoner

700 gram utvannet klippfisk, filetstykker
1 dl olivenolje
4 stk løk i terninger
2 ss tomatpure
6 stk tomat i skiver
2 stk rød eller grønn paprika, skiver
En halv chili. finhakket

Rens klippfisken fri for skinn og ben og del den i passelige stykker.
Varm olivenoljen i en gryte, surr løken og rør inn tomatpureen.Legg klippfisk, tomater, chili og paprika lagvis ned i sausen.
Kok opp og la kjelen stå og trekke/småkoke på svak varme til ingrediensene er ferdig kokt, det tar ca 1 time.
Server med kokte poteter eller brød.

Poteter kan også skjæres i skiver og legges i gryten sammen med fisk, tomater og paprika.


#2

Nille sa for siden:

Å det så godt ut, - akkurat som Bacalao :p


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.