mofe sa for siden:
1 kg lammefilet
1 kg løk
200 g tomater
100 g cashewnøtter
50 melonkjernefrø
salt etter smak
25 g garam masala
1 dl fløte
1 dl matolje
50 g ingefær
1 ts hvitløk
0,25 ts kardemomme
Skrell løken, kok den litt mør, og kjør den i hurtigmikser før den helles i en bolle.
Skrell ingefær og hvitløk og kjør i hurtigmikser til tykk pasta.
Tomatene kjøres også i hurtigmikser, og helles i bolle.
Cashewnøtter og melonkjernefrø legges i varmt vann i 15 min, før vannet helles av og de kjøres i hurtigmikser. Varm oljen i en stekepanne på middels varme. Hell ingefær- og hvitløkspastaen over i pannen og rør godt til den får en gyllenbrun farge. Tilsett tomater og la steke sammen i 15 min. Tilsett løk, og la steke i 15 min til. Tilsett nøttene og kjernefrøene, deretter salt, garam masala og kardemommepulver.
Tilsett lammefileten og la den bli godt stekt.
Hell på fløte og la alt putre på lavere varme i noen minutter før servering.