ser dere på næringsinnholdet, eller kun på karbsinnholdet?
ser at nesten all mat inneholder salt og mye annet rart... skal man ta hensyn til dette eller kun se på karbs innholdet? og salt er ikke alt det beste..
sitter med sånn kylling i boks... 2 gram karbs pr 100 gram, ingenting--. så ser dere kun på karbs eller??
hehe... er nok det... går mest i fisk og kylling... og egg da.. ikke så mye annet utvalg er det vel. tenker på proteiner.. ja, kan vel spise annet kjøtt og da... har ikke kommet dit ennå...
Kylling
kalkun
høns
and
gås
vaktler
fasan
storfe
svin
lam
kalv
vilt (alle typer)
bacon og skinke (- såfremt minus sukker)
egg i alle varianter
tunfisk
laks
ørret
flyndre
sardiner
sild
sjøtunge
ishavsrøye
breifalbb
krabbe
reker
blekksprut
kamskjell
hummer
blåskjell og østers
kjøttdeig
pølse
Pluss pålegg som salami, skinke, fårepølse osv.
Du kan spise 75-100 gram daglig av helfete, faste, myke og mellommyke lagrede oster*, inkludert:
Cheddar
Ku, sau og geit ost
Kremost
Norvegia
Mozzarella
Roquefort og andre blå/skimmel oster
Jarlsberg
*Alle typer ost inneholder noe karbohydrat. Mengden du spiser bør styres av det. Tommelfingerregelen er å telle 25 g ost som tilsvarende 1 gram karbohydrat. Merk deg at Cottage Cheese og andre ferske oster ikke er tillat under induksjonen. Ingen ”diett” oster, smøreoster eller mysost er tillat. Personer med soppsymptomer, melkeintoleranse eller osteintoleranse må unngå ost. Ingen imiterte osteprodukter er tillat, unntatt soya eller ris ost - men sjekk karbohydratinnholdet.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.