< Tilbake til oversikten

korn på linberg

#1

Helene sa for siden:

vist jeg skal leve på "litt linberg vis"

hva korn er det best for meg å bruke da? (vet godt at det hadde vert best å holde seg unna men det kommer jeg ikke til å gjøre :p)

rug? eller spelt?

eller rugbrød med spelt istedenfor hvetemel med litt havregryn og proteinpulver i? :p

noen som har noen gode brødoppskrifter til brødbakemaskin?

innterisert i å finne en ny måte å leve på i dag


#2

guro sa for siden:

Sammalt rug er vel bedre en spelt. Spelt har samme GI som hvetemel, men har noe mer næring og er mindre allergent. Store havregryn, soyaflak, bygg- og rugflak, frø er brødingredienser. Brødoppskrift kan du vel tilpasse fra Fedons oppskrifter i bøkene? Selv skal jeg prøve soyaproteinbrødet snart ...


#3

luringen sa for siden:

litt av alt er fint...hehe. Unngå mye fnt mel, og prøv i vei!

Jeg putter oppi følgende når jeg lager brød til meg:
dansk rugbrødblanding
spelt
alt av frø og kjerner
olje
soyaflakes
havregryn
litt proteinpulver
egg
rugmel

  • vann og gjær....

nam. men ikke for mye. Frokost eller lunsj er brød for meg.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.