Har bare et spørsmål angående spareribs. Kjøpte ofte dette tidligere da jeg handler i Sverige hver uke. Spareribs i seg selv er vel greit med tanke på karbohydrater, men hva med marinaden etc.?
Har veldig lyst på spareribs i dag, men tar ikke sjansen hvis marinaden er proppfull av karbohydrater.
Står det ikke noe i innholdsdeklarasjonen?
Det pleier være litt sukker i marnader, men det spørs jo hvor streng du skal være... Noe mer enn et par gram kan det jo ikke være... Men dersosm du skal holde deg til 15 g karber om dagen, så kan det jo være dumt å bruke dem opp på marinade...;)
hei, kjøpte 200g spareribs på meny i ferskvaredisken, er det mange karbs i den tror dere? det er vel 0 carb i ribsa uten marineringen, men det er jo umulig å vite hvor mange det er i marineringen?=/
Uten å vite noe om marinaden som er brukt i akkruat disse, så pleier BBQ-saus å inneholde en god del sukker. Selve kjøttet er jo ikke noe problem. Man kan jo lage egene, ved å kjøpe kjøttet og lage en egen dry rub, med chili, paprika etc etc.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.