Tuppelure sa for siden:
Hei!
Vil bare legge ut oppskrift på den deilige middagen jeg og jenta mi har spist i dag.
Jeg tok ca. 4 hysefileter (eller annen hvit fisk som du liker, så mye dere trenger)
1/2 rød paprika i terninger
1/2 orange paprika i terninger (rester fra kjøleskapet ;) )
1 rødløk, finhakket
1/2 beger Creme Fraice
3 "gode" ss pesto Genovese
1 1/2 ts. salt
litt gastromatkrydder (eller noe annet du synes er godt)
rikelig med tørket (eller fersk) persille.
225 grader varm stekeovn, ca. 1 t
Smør en ildfast form som passer til formålet. Bør være en med litt høye kanter. Rør sammen Creme Fraice, pesto, salt, gastromatkrydder og persille. Ha et par ss. av dette i bunnen av formen. Ha i finhakket rødløk og rød og orange paprika. Så et par ss. av "sausen". Deretter fiskefilet (kan gjerne være fra fryseren, men tines først.) Så resten av "sausen". Noen smørklatter til slutt. Dekkes av aluminiumsfolie, så inn i stekeovnen ca. 1 time til grønnsakene er myke og fisken gjennomkokt. Jeg serverte dette med en boks brune bønner som jeg skylte godt for å få vekk den ekle laken, deretter varmet i mikro`n sammen med en smørklatt. Hadde jeg hatt broccoli i hus, hadde jeg servert det ved siden av. Men med lang vei til nærmeste butikk og ingen bil, da samboern har den på jobb, må en ta det en har.
Sambo`n skal få dette oppvarmet når han kommer fra jobb, men han vil ha poteter til. Fisken ble saftig og sausen helt nyydelig!