< Tilbake til oversikten

Vår favorittis

#1

BenteB sa for siden:

i alle fall sålangt...
[font=Comic Sans MS][/font]
3 dl kremfløte piskes til krem
3 egg piskes til eggedosis (evt. kun 3 eggeplommer)
1 dl strøsukker (Natreen)
1 vaniljestang
1 pk Philadelfiaost
[font=Comic Sans MS][/font]
Alt blandes sammen med mixeren på laveste hastighet til osteklumpene er borte.


#2

guro sa for siden:

Du kaller det is, skal den fryses eller spiser dere den sånn? Har ikke sett oste-is før så dette var nytt, og spennende.


#3

Iset sa for siden:

guro: den skal nok fryses, ellers er det jo ikke is. ;)
Jeg laget oste-iskake en gang, samme fremgangsmåte og ingredienser som ostekake minus gele. NYYYDELIG!!!! :sikle:


#4

Kunimundur sa for siden:

*Frosne bringebær (ca 50 - 100g etter smak)
*Kesam, 1/2 beger (ca 150g)
*Søtstoff etter smak (t.d. Natreen el. Suketter)

Køyr alt i hurtigmiksar. Sidan bringebæra er frosne, blir det softiskonsistens, men må etast med ein gong.:p


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.