i alle fall sålangt...
[font=Comic Sans MS][/font]
3 dl kremfløte piskes til krem
3 egg piskes til eggedosis (evt. kun 3 eggeplommer)
1 dl strøsukker (Natreen)
1 vaniljestang
1 pk Philadelfiaost
[font=Comic Sans MS][/font]
Alt blandes sammen med mixeren på laveste hastighet til osteklumpene er borte.
guro: den skal nok fryses, ellers er det jo ikke is. ;)
Jeg laget oste-iskake en gang, samme fremgangsmåte og ingredienser som ostekake minus gele. NYYYDELIG!!!! :sikle:
*Frosne bringebær (ca 50 - 100g etter smak)
*Kesam, 1/2 beger (ca 150g)
*Søtstoff etter smak (t.d. Natreen el. Suketter)
Køyr alt i hurtigmiksar. Sidan bringebæra er frosne, blir det softiskonsistens, men må etast med ein gong.:p
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.