Karin sa for siden:
Her er - nok en gang - en grunnoppskrift. Den kan brukes som den er, og den kan også utvides og utvikles videre.
200 - 400 g svinekjøtt av en eller annen sort (Kan skjæres av koteletter eller annet, eller kan være grytekjøtt, eller flatbiff, eller....) , i småbiter
1/2 - 1 løk, hakket
1/2 grønn paprika, i småbiter
1/3 glass syltet småløk, uten lake
1 liten boks ananas i biter, med juice
Brun kjøttbiter, skru ned varmen, ha i løk og paprika, surr en stund. Ha på salt, pepper og MASSEVIS av god norsk karry. (Utenlandske blandinger smaker ymse...) Ha på sylteløk og ananas, surr et minutt til, ha på ananasjuice og evt litt vann.
Surr en stund til kjøttet er ferdig (ca 10 min?)
Blomkål i en eller annen form til - kanskje helst mos, med mye smør... Mmmm...
Kan ha i andre ting, f eks grønne bønner og sånt... Som sagt, en grunnoppskrift. Clou'et her er å la sylteløk og ananas surre i karryen.