< Tilbake til oversikten

mofes torsk i tomat

#1

mofe sa for siden:

Inspirert av Karin! :)

400 g torsk - frossen
300 g hermetiske hakkede tomater
2 ss sitronsaft
1 rød paprika, hakket
1 purre, skåret i ringer
2 fedd hvitløk, hakket
salt og pepper
2-3 ss smør

Slengte alt oppi en ildfast form, dekte med folie. Stekte på 200 grader i en time.

Veldig godt! :ja:


#2

Karin sa for siden:

Ja, det er ikke mer som skal til... Sant det var godt vel???

Sleng på noe mer krydder neste gang! Litt paprika og noen urter og sånt...


#3

mofe sa for siden:

Hihi, så bra! :)

Neste gang tror jeg at jeg skal bytte ut paprikaen med mere purre, for syntes ikke paprikaen helt passet.. Også paprikapulver skal jeg også ha oppi :)


#4

mofe sa for siden:

Fortell hva du synes da! :)

Kanskje vanlig hvit løk også kunne ha vært noe oppi denne?

Åh, forresten, det glemte jeg å skrive i oppskriften, hadde en svær klatt med smør over. :)


#5

mofe sa for siden:

Lagde denne i dag også, men dobbel porsjon. (800 g torsk). Stekte på 200 grader i 1 time, men fisken ble ikke gjennom"kokt" da.. Etter 15 min til, var alt ok. :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.