Smør en ildfast form. Legg i frossen eller fersk fisk (den funker med begge deler, og med diverse typer fisk).
Strø på salt, pepper, paprikapulver, timian og en god dæsj (2-3 ss) med sitronsaft (eller hvitvin...).
Legg på rikelige mengder av en eller flere av følgende greier, avhengig av hvor du er i Atkins-stigen:
Purrestrimler
Paprikastrimler (velg farge/r selv)
tomatskiver
erter (frosne) (dette er for de langtkomne i Atkins, eller tilsvarende - tell karber her!!!)
Og gjerne et par smørklatter på toppen.
Dekk formen godt med aluminiumsfolie, putt i ovnen på ca 200 grader og la stå til fisken er ferdig - i alle fall en god time. (Kan altså lages med fisk rett fra fryseren - da må du bare se etter eller prøve deg frem til når den er ferdig!!!)
Brokkoli til, mener nå jeg... Gjerne smørdampet...
Det greie med denne typen grunnoppskrift er at den kan varieres nesten i det uendelige. Noen ganger slenger jeg en boks hakkede tomater oppi, så blir det saus. Gjerne en av de typene med tilsatt smak, f eks chili eller hvitløk.
(At jeg selv ikke kom på å si rømme, kommer av at jeg unngår det så mye som mulig pga at mannen min har laktoseintoleranse.)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.