< Tilbake til oversikten

Tilbake og leter etter gamle favoritter

#1

Søstra sa for siden:

Hei!

Jeg var medlem her for ca. 10 år siden. Drev da med keyolysekosthold i 2 år. Trivdes i grunn godt med kostholdet og kroppen fungerte bedre. Mange grunner til at jeg ikke fortsatte. Men nå har jeg et ønske om å prøve å vende tilbake til et lavkarbo-kosthold. Nå sitter jeg og tenker på hvilke oppskrifter jeg brukte mest som jeg likte godt. Dessverre husker jeg de ikke helt, og jeg finner de ikke nedskrevet. Kanskje det er noen av dere som vet hvilke oppskrifter jeg mener 🙂
Den ene jeg leter etter, var noen grove brødlapper som inneholdt egg og cottage cheese. Så bakte jeg et brød med mye egg, frø og kruskakli blant annet. Lagde også noen pannekaker med cottage cheese, lurer på om de heter "Frokostpannekaker". Leter også etter noen muffinser som var erstatning for søte boller.


#2

HP sa for siden:

Velkommen tilbake! Send meg en PM hvis du husker det gamle brukernavnet ditt eller e-posten din så kan jeg hjelpe deg å finne kontoen din.

Her er den originale frokostpannekaken:
forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=3607

Og Gerds frokostpannekake:
forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=39496

Når jeg lager så gjør jeg det veldig enkelt:
2-3 egg, 1dl Cottage Cheese, 1ss havregryn og litt kanel. Stavmikses. Steker i godt smør. Nytes med bær. Ha i litt vanilje og server med krem så blir det mer kake.


#3

Vaffel sa for siden:

Hei, jeg har kommet luskende tilbake i ganske nøyaktig samme ærend. :D Ønsker deg lykke til!


#4

emin sa for siden:

:D:DFlere på oppskriftsjakt ja :D#6

Elisa86 sa for siden:

Tilbake jeg også. Var medlem her i 2011. Har fått mitt første barn, så nå har kiloene krøpet på igjen... :(


#7

Fru Løvetann sa for siden:

Ja, jeg er også luskende tilbake her nå …


#8

HP sa for siden:

Velkommen tilbake. Hvis du husker det gamle brukernavnet (eller e-posten du brukte) så kan jeg koble den gamle kontoen med den nye for deg. :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.