< Tilbake til oversikten

Varsel om server-arbeid

#1

HP sa for siden:

Hei, dere som fortsatt er her. Takk!

[CENTER]
[/CENTER]

Lavkarbo.no er blitt 14 år og trenger en make-over for å kunne fortsette. Forumet skal flytte til en ny plattform under hoveddomenet [url]www.lavkarbo.no[/url]. I den forbindelse så vil forsiden forandre seg fremover.

Mye av aktiviteten som tidligere foregikk her har nå flyttet til diverse grupper på Facebook. Jeg håper at Lavkarbo.no på sikt kan fortsette å være en åpen, nyttig motvekt til Facebooks lukkede grupper. Kanskje spesielt for oss som ønsker litt anonymitet.

I første omgang skal dagens løsning, innhold, og tilbud flyttes til ny plattform. Det blir HTTPS, det blir mobilvennlig, det blir enklere å ha oversikt over eget innhold, det blir enklere å følge med på andre, enkelt å slette personlige tråder og blogger, og du vil kunne slette brukeren din selv. Og så kommer det nye ting etterhvert.

Når databasen flyttes vil inaktive brukerkontoer, og kontoer som venter på å bli slettet bli slettet.

Innholdet i det åpne forumet flytter først. Dagens forum vil fungere frem til det nye er klart til bruk.

Hvis du har lyst å gi økonomisk støtte til prosessen så kan du lese hvordan her:
forum.lavkarbo.no/showthread.php?p=1540428#post1540428

Hvis du jobber i et firma som ønsker å kjøpe annonser eller ønsker å sponse nye lavkarbo.no så ta kontakt her:
forum.lavkarbo.no/sendmessage.php

Hvis du er admin på et gammelt forum som er modent for en oppgradering, eller som du ønsker at skal gjenoppstå, send meg en PM!


#2

HP sa for siden:

Da er forsiden flyttet til en ny plattform. Foreløpig er det bare matvaretabellen som er oppdatert.

Teknisk: I ca 30 min satt forsiden en HTST header som gjorde at nettleseren insisterte på https, og forumet dermed ble utilgjengelig. Hvis noen opplever at forumet er nede så er det derfor, det virker i en annen nettleser. Det er mulig å fikse på PC/Mac. Gi en lyd. Det meste av trafikken går direkte til forumet, så jeg håper ingen her ble påvirket.


#3

Anne sa for siden:

Så bra HP, at Forumet fortsetter. Gammel traver som jeg er...litt mndre aktiv enn tidligere, men er her😘


#4

Vaffel sa for siden:

Hei hei, og takk for at forumet lever! Jeg har vært borte lenge, og trenger oppfriskning av prinsippene. Gleder meg til å se den nye løsningen! :)

Himmel... det er flere år siden jeg skrev i et forum, noe så nostalgisk! Men også så veldig hyggelig!


#5

emin sa for siden:

Fire år siden sist jeg var innlogget, ser jeg Men gøy å se at det fortsatt er aktivitet, selv om jeg oftest bare googler oppskrifter og derfor havner her.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.