< Tilbake til oversikten

Føler jeg går for fort ned

#1

123nåskaljegned sa for siden:

Jeg begynte på ketoselysekuren 12. Februar, og har gått på den en uke. Jeg er 165 cm høy, og veide 81 kg den 12.. I dag når jeg våknet veide jeg 76,5 kg. Altså har jeg gått ned 4,5 kg på 1 uke, og er nå kun 8 kg overvektig i forhold til bmi-en min.

Jeg har drukket masse vann under kuren, og er ikke dehydret. Har også vært flink til å salte maten min. En typisk dag spiser jeg enten 2 eller 3 måltider: reker med majones, salt og dill + 1 avokado. Hvis jeg spiser lunsj så har jeg hatt salat med enten fisk eller kylling med masse olje og feta. Og til middag har jeg hatt enten laks, kylling, eller kjøttdeig, en smør/fløtesaus, blomkålpure med smør, grønnsaker. Hvis jeg ikke har spist lunsj spiser jeg 2 porsjoner middag. Jeg er en person som er mer glad i å spise få store måltider fremfor flere små.

Har trent 3 dager etter jeg begynte kuren, og har ikke gått så mye uten om på jobb. Det har blitt ca. 5000 skritt hver dag, noe som er ganske lite til å være meg. Har ikke tørt å hatt et for høyt aktivitetsnivå den første tiden ettersom kroppen min er i omstilling.

Så da er spørsmålet: Går jeg for fort ned i forhold til kroppsvekten min? Jeg har gått ned mer enn 5% av kroppsvekten min på 1 uke og 1 dag. Og ettersom jeg ikke har vært så overvektig så syns jeg det er fryktelig mye. Er dette mest vann, eller kan det være fett og?

Mvh litt engstelig


#2

nellie sa for siden:

Karbohydrater binder vann og når du spiser så lite av det så slipper kroppen opptil flere liter væske. Det er helt normalt å gå ned flere kilo den første tiden. Så stabiliserer det seg. Ikke noe å være bekymret for.:)


#3

HP sa for siden:

Fort ned første uken er bra. Lover godt for fortsettelsen. Pass på at du får i deg nok salt.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.