Hei, jeg har merket fremgang etter at jeg begynte å velge sukkerfritt og hvetemelfritt, og nå på nyåret har jeg valgt å bruke LCHF /ketolyse. Jeg har spist noen Brisk knekkebrød hver dag, men idag oppdaget jeg plutselig at det i tillegg til karbohydrat stod oppført stivelse i varedeklareringen.. Og legger man sammen karb+stivelse blir det 9,7 gr pr 100 gr. Er dette en type "ufarlig" stivelse, og jeg kan med god samvittighet spise disse knekkebrødene? eller bør jeg finne noe annet?
Det er vanlig å oppgi karbohydrater og deretter deklarere hvor mye av dette som er sukker.. Produkter med kunstig sukker oppgir gjerne sukkeralkoholer.. Uansett så pleier dette å være hvr mye av karbohydratene.
Fiber blir gjerne oppgitt for seg og er ikke inkludert i karbihydrater i Europa, men i USA er det inkludert og må derfor trekkes fra for å få netto karbohydrater.
Jeg spiser også (blå) Brisk en gang i blant. Er vanskelig å få tak i, så det blir ikke så ofte jeg spiser de.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.